Gratis linkpagina


Hier kun je zonder programmeer kennis je eigen linksysteem / startpagina maken.


Het Menu

Home
Informatie
Voorwaarden
Aanmelden
Inloggen
Tips!
Contact

Het Overzicht

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Paginanaam vrij?

Vul een paginanaam in:

.linksysteem.com

Hier inloggen.

Jouw Paginanaam:

Jouw Wachtwoord:


Vergeten?

Het adult filter

Het adult filter staat uit
- Zet het filter aan

Tips voor je gratis startpagina

Tips over zoekmachine optimalisatie.

Elke gratis startpagina die wordt gemaakt via linksysteem.com is geoptimaliseerd voor alle zoekmachines. Bij het maken van de pagina's is rekening gehouden met de zoekmachines en de indexeerbaarheid van de pagina's. Het promoten van je pagina moet je natuurlijk zelf doen. Dit doe je door jouw gratis pagina aan te melden bij zoveel mogelijk zoekmachines en zogenaamde internet directories. Ook kan je linkjes ruilen met andere pagina's.

Tips over aanmelden bij zoekmachines.

Bij de meeste zoekmachines op internet hoef je tegenwoordig eigenlijk niet meer je pagina aan te melden. Deze zoekmachines vinden jouw pagina zodra er links vanaf andere sites naar jouw site linken. Het is dus vreselijk belangrijk om veel links van jouw pagina op andere sites te krijgen. Dit kan door middel van een linkruil of door middel van het aanmelden bij andere startpagina's of directories. De meest belangrijke directory om je startpagina aan te melden is DMOZ. Ook Live Search wordt steeds belangrijker. Meld je pagina in ieder geval bij onderstaande zoekmachines aan. (klik op de namen)

DMOZ
Google
Live Search
Ilse

Tips over je keywords (zoekwoorden) op je pagina.

Als je je startpagina aan het maken bent moet je natuurlijk ook de juiste woorden in je teksten gebruiken om gevonden te worden. Google heeft hier een slim programma voor die woorden opzoekt die het meest worden gezocht. Deze pagina kan je hier vinden. (klik hier)

Tips over je pagerank bij Google.

Als je meer bezoekers op je site en/of pagina wilt hebben moet je hard werken. Unieke teksten, unieke foto's, veel informatie en links over het betreffende onderwerp zijn de belangrijkste factoren. Ook is tijd belangrijk, des te langer een site bestaat des te belangrijker zal deze worden voor Google. Ook kijkt Google of de site af en toe nieuwe informatie plaatst en oude informatie verwijdert. De belangrijkheid van jouw site kan je zien aan de zogenaamde "pagerank". Deze kan je hier opzoeken. (klik hier)

Tips over de kleuren en/of achtergrond van je gratis startpagina.

De kleuren en de achtergrond van je startpagina zijn ontzettend belangrijk. Als je kleurcombinatie niet correct is zal dat niet fijn zijn voor de ogen en zullen bezoekers die jouw pagina bezoeken wegblijven. Kies dus goede kleuren die de ogen niet moe maken. Zorg voor een duidelijk contrast tussen de categorieen, letters en de achtergrond! Hier kan je zien welke kleuren het beste bij elkaar passen Kies een hoofdkleur en de andere kleuren verschijnen automatisch. (klik hier)

Tips over makkelijk geld verdienen met je pagina.

Zodra je aardig wat bezoekers op je internet pagina hebt kun je ook snel en makkelijk geld gaan verdienen met je pagina. Je kan je aanmelden bij de zogenaamde "affiliate websites". Dit zijn sites die jij kan promoten door een link met "jouw ID" op je pagina te plaatsen. Als jouw bezoekers dan op die link klikken komen ze op de affiliate website. Deze registreert dat jij ze een bezoeker hebt gestuurd. Als deze bezoeker nu iets besteld dan krijg jij hier provisie over. Vaak kun je met een gestuurde bezoeker ook al geld verdienen Je krijgt dan per klik uitbetaald.

Tips over de banners op je pagina.

Links en rechtsboven op je startpagina kan je een banner plaatsen. (234 pixels breed en 60 pixels hoog) Het is slim om banners te plaatsen die te maken hebben met het onderwerp van jouw pagina..