Gratis linkpagina


Hier kun je zonder programmeer kennis je eigen linksysteem / startpagina maken.


Het Menu

Home
Informatie
Voorwaarden
Aanmelden
Inloggen
Tips!
Contact

Het Overzicht

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Paginanaam vrij?

Vul een paginanaam in:

.linksysteem.com

Hier inloggen.

Jouw Paginanaam:

Jouw Wachtwoord:


Vergeten?

Het adult filter

Het adult filter staat uit
- Zet het filter aan

Informatie

Goed om even te weten!


Deze gratis startpagina's zijn voor iedereen.

Iedereen kan zich aanmelden, en kan beginnen met het creëren van zijn/haar eigen favoriete gratis startpagina(s) mits men zich aan de voorwaarden houdt. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van linksysteem.com of het maken/beheren van een eigen pagina. Dus je kunt meteen aan de slag met het maken van jou pagina over je favoriete onderwerp.

Geen technische kennis nodig.

Het beheren van een linksysteem.com pagina vereist geen enkele technische kennis. Met een normaal verstand is het voor iedereen mogelijk de pagina’s te maken en te beheren.

Zoveel pagina's maken en beheren als je wilt.

Wil je meerdere pagina's gaan maken en beheren dien je eerst een account aan te maken. Via dit ene account kun je (mits ingelogd) dan meerdere pagina’s gaan registeren, maken en beheren. De mogelijkheden zijn hier ook weer onbegrensd.

De gebruiksvriendelijkhed van de gratis startpagina's.

linksysteem.com is gebouwd volgens de meest gebruiksvriendelijke techniek. Mochten er desondanks op/aanmerkingen of suggesties zijn dan vernemen wij dat graag van jou.

De onderwerpen zijn eindeloos.

Zoveel mensen, zoveel onderwerpen, zoveel startpagina’s, alles is eigenlijk toegestaan mits de inhoud voldoen aan de wetten van het Nederlandse recht. Bij inbreuk op dit recht, zal linksysteem.com de desbetreffende gratisstartpagina(s) blokkeren en/of verwijderen.

Kan je makkelijk geld verdienen met je gratis startpagina?

Wij bieden je de mogelijkheid om makkelijk geld te verdienen met je startpagina(s). Omdat het plaatsen van commerciële links is toegestaan op linksysteem.com. Voorwaarde is wel dat deze gerelateerd moeten zijn aan het onderwerp van je pagina(s). Check of jouw (naam) startpagina nog beschikbaar is en meld je snel aan om een gratis startpagina te maken.

Het kost wel tijd.

Ondanks het feit dat gratisstartpagina(s) eenvoudig en snel te maken en te beheren zijn, kost het wel wat vrije tijd. Want om een leuke, intressante en boeiende startpagina op te zetten is aandacht en inzet nodig. En het proces loopt door. Het beheer van een webpagina is een continu proces.