Gratis linkpagina


Hier kun je zonder programmeer kennis je eigen linksysteem / startpagina maken.


Het Menu

Home
Informatie
Voorwaarden
Aanmelden
Inloggen
Tips!
Contact

Het Overzicht

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0

Paginanaam vrij?

Vul een paginanaam in:

.linksysteem.com

Hier inloggen.

Jouw Paginanaam:

Jouw Wachtwoord:


Vergeten?

Het adult filter

Het adult filter staat uit
- Zet het filter aan

Een gratis startpagina maken voor bedrijven en producten.

Het belang van zoekmachines.

Steeds meer mensen oriënteren zich tegenwoordig eerst via internet alvorens ze een produkt of dienst aanschaffen. Ze maken hierbij gebruik van diverse zoekmachine’s, zoals Google, Yahoo of MSN. In deze oriëntatie fase kun je de potentiële koper al kennis laten maken met jouw produkt of bedrijf. De enige manier om dit te bewerkstelligen, is door een hoge positie te realiseren in de zoekmachines. linksysteem.com biedt hiervoor de mogelijkheden. Dat kan binnen enkele weken al resulteren in tientallen geïnteresseerde bezoekers per dag op jou pagina(s).

Zo start je een gratis startpagina.

Alvorens jij jezelf gaat aanmelden, is het belangrijk dat je eerst een duidelijke naam voor je startpagina bedenkt. Kies een naam die aansluit bij het produkt, de dienst of de informatie die je aan wilt bieden. Wil je Opels gaan verkopen of promoten, kies je als pagina naam opel in je url

Wil je een land of reizen gaan promoten kies dan het land in je url bv spanje of reizen-spanje. Nadat je dit heb gedaan, kun je gaan werken aan de categorieën. Bijvoorbeeld voor een land: plaatsen, sport, kunst, evenementen etc. En voor reizen valt te denken aan hotels, campings, autoverhuur, restaurants etc. Bij landen zou je ook alleen categorieën kunnen bedenken die regio's beslaan. Als je de categorieën allemaal of deels hebt aangemaakt kun je ze nu gaan vullen met voor jou relevante links, teksten en plaatjes

Jouw pagina is klaar, wat ga je nu doen?

Zodra je de pagina goed gevuld hebt met unieke teksten en plaatjes ga je naar je eigen pagina's linken met behulp van de 2 banners (links en rechts boven) en met links.

Hoe bereik je een betere posities in zoekmachine's

Wil je meer bezoekers krijgen op je gratisstartpagina, dan is het erg belangrijk dat jij je site ook goed gaat promoten. Daarvoor moet je links gaan uitwisselen met andere websites. Op deze manier wordt je sneller gevonden door de zoekmachines. Het kost wel tijd en energie, maar dit zal zich snel vertalen in een stijgend aantal bezoekers op je site!

Meer tips voor je gratis startpagina vindt je hier. (klik hier)